Då va det gjort...

Ja då va det gjort.. har inte riktigt vågat berättat något om mina framtidsplaner eftersom allt inte va färdigt än och är egentligen inte det än, men allt är bestämt. Kan i alla fall meddela att jag sagt upp mig på Agaton. Vad som kommer hända sen vet jag väldigt väl, men tänker inte säga så mycket förens allt är 100% färdigt..

Va och hälsade på Tobbe idag hemma hos Malin och Patrik. De håller på att renovera övervåningen på sitt hus som är en lägenhet som Patriks mamma kommer att bo i. Vi fick grillat till mat.. gott... sen fick ajg akut åka ut till stallet för min stallhjälp hade inte dykt upp.. har hänt en massa saker hos henne så hon är lite dagvilsen. Men vi har kommit upp med en ny plan. Få se hur länge den håller. Meningen är ju att jag ska ha en som kommer fast varje vecka på betsämda dagar. Men det märks hur det blir. Får ta en dag i taget. Så jag fick skjuts ut av Malin, och vera va med också.. hon ville kolla på hästarna. Fick knappt med henne därifrån sen. Så idag hann jag inte kolla om Affe hostade något. :S men det är ju utter otroligt om han inte skulle det. Med min otur kommer det inte gå äver förens på söndag. Jag LOVAR..

Nej nu blir det sängen.. Puss på dig du söta

Funktionärs möte

Va på funktionärs möte idag i pingst kyrkan.. Fick veta lite om vad som kommer hända på A9 ritten ang funktionärerna.. eftersom jag kanske kommer lbi en av dom på lördag om affe inte är bra.. Men jag hoppas ju såklart att jag får rida.. annars kommer jag bli besviken vilket fall.. men det e ju ett par dagar kvar så jag får se..

Idag har jag hunnit med en massa.. sovit, läst, jobbar, handlat foder, varit hos Affe, jobbat igen, varit på möte, jälsat på sötis tobbe, ätit och suttit på msn :D Händelserik dag.. :D

Sitter hemma nu och glor framför datorn med tvn på i bakrunden.. Funderar på sängen.. kanske ett kaptiel i harry potter.. ja det gör jag..

Puss och gonatt

Dagen efter

idag är det dagen efter crusingen. Har varit en lugn dag.. skönt.. varmt.. Morsdag.. Va hos mor och fick lite morsdag lunch.. det va gott. Sen åkte jag till Tobbe på firman och glodde på när han tvättade hans bil VÄLDIGT intressant :D men rent blev det.. Roade mig med att spruta lite luft där en sväng.. vilket tryck :D
Sen åkte vi hem till Patrik och Malin och hälsade på.. de håller på att renovera övervåningen.. Patriks mor ska flytta in där. Det är som en lägenhet där uppe.. man kommer bara in genom en egen ingång. Blir säkert jätte fint  det där.. Sen åkte vi och tittade till hans lilla båt (lille skutt) sen åkte vi och handlade och sen stallet och gav hästarna kvällen och sen till handlarn och hyrde film och köpte dricka. Sen hem till Tobbe, lagade mat, åt mat och tittade på filmen. Den va bra faktiskt.. Förtrollad hette den.. Med Patrik Dhemsy eller hur han stavas.. han som spelar Mc dreamy i Grace Anatomy :D Får se om jag kommer ihåg att lämna in den imorgon.. jag med mitt minne.

Nu sitter jag hemma och ska precis lägga mig. Ska bara borsta tänderna och ta ur mina lincer så är det kvällen.. skönt. Börjar tolv imorgon, men slutar åtta istället.. fast det gör inget :D

Ha de.

( www.arabianflame.blogg.se )

Crusing

Ja idag är det crusing i stan. Va nere med Virre och Frippe och tittade på utställningen. Jocke va färdig med sin bil, så fin så.. :D Grattis. Får ta ett kort på den sen senare och lägga ut så får nu se verket :D
Sitter nu hemma och väntar på tvättmaskinen.. håller på att tvätta min vita jacka.. som för bärvarande va alldeles grå typ. Vitt är inte min färg. Det är snyggt som fan men jag har en tendes till att skit ner den.. pust. Men som sagt vill man vara fin får man lida pin :D

Ska alldeles snart åka ut och titta till min sjukling. Får se om han har någon feber idag eller ej. Han hostade förut i morse när han rullade sig sa Camilla. Vet inte vad jag ska ta mig till om han inte blir frisk innan onsdag.. men som sagt, finns inte så mycket jag kan göra åt saken. Tyvärr..

Nej nu ska jag fortsätta göra nåt som jag inte vet vad..

 

Min nya LEVANDE päls



Den katten ÄLSKAR att igga på konstiga ställen.. men han ser ju ut att njuta så alla sätt är bra utom de dåliga..

TOBBE KOM HEM NUUUU....!!!


In love??!!

Ja sitter hemma nu på morgonkvisten och skriver lite. Ska till Optikern och kolla mina lincer vid elva. Åkte ner till salongen igår innan jag la mig och kryssade från nio till elva.. Kände att jag inte orkade gå upp så tidigt för att åka ner och sätta mig på salongen. Så när jag kom hem från Tobbe så åkte jag ner och kryssade. Sen åkte jag till statoil och köpte en godispåse.. Som jag sitter och mumsar på nu.. Mmmmm.. fast jag ska äta frukost nu snart. Det är också gott. Nej nu ska jag duscha..

Ha de..

Hemma hos...

sitter hemma hos mamma och softar.. Har ätit lite och fikat lite.. lekt med Thelma och Wilma och kissarna.. Mamma trampade på en spik så den gick igenom skon rakt in i foten.. Aj.. Så nu e hon lite halt.
Tog en massa kort förut.. men får ladda över dom sen när jag kommer hem.. för mamma har ingen sladd..

Igår så va det fest.. eller dagen började med att jag sov till typ tjugo i ett.. BEHÖVLIGT.. fan va skönt det va.. sen läste jag och sen kollade på grace anatomy till tre och då åkte jag till stallet och red strax över två mil i regnet (www.arabianflame.blogg.se) Sen kom jag hem strax efter sex och duschade och fixade till mig och så kom Tobbe och hämtade mig. Vi åkte till Erik för han fyllde 65.. Åt och drack lite och sen bar det av till Mastis.. Visseligen bara jag och Tobbe men vi hade kul ändå.. Träffade lite bekanta antikten där. Jonas va där på svensexa för Nicke.. Blev lite paff att se han.. va inte beredd :D Nej men vi släntrade hemmåt frammåt hett ungefär.. åt lite mat på torg grillen.. Sen bar det hemmåt.. :D

Idag vaknade jag förvånadsvärt pigg.. trodde jag hade lunch i stallet så jag åkte dit, men det hade jag inte.. pussade lite på Affe och sen åkte och lämnade Tobbe vid hans bil och åkte sen ut till mamma.. Olje lampan i bilen har börjat blinka så jag måste nog fylla på olja skulle jag tro.. Bensin med.. usch vad dyr den börjar bli.. och de hotar med att höja den till 26 kr L.. Då blir jag putt.. tror hela sveriges befolkning blir putta om de gör det..

Nej men nu orkar jag inte skriva mer..
ha de..

Tobbe och Jocke och Wodoo skogen

På kvällen nu så har jag klipp och färgat Jonas. Kul å se han.. vi har hade lite goda skratt för oss.. Thelma är ju för söt med, även om hon inte kunde hålla sig och kissade inne.. :D

Efter stallet (www.arabianflame.blogg.se) så åkte jag hem och böt skor och gick till Tobbe.. Jocke kom och hämtade oss så åkte vi till Mc donalds.. Åt lite.. sen ville Jocke sladda på nån grusväg.. Läskigt.. Men lite kul med :D Sen kom vi till en skog som Jocke kallade för Wodooskogen, för längst in på vägen hade det legat ett hus som det hängde en massa Wodoo dockor runt inne i skogen.. LÄSKIGT.. och dom skulle såklart ur bilen..AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.. Men jag klev med ur men lämnade inte bilen, jag gillar inte skogen när det är mörkt och absolute inte en WODOO skog.. Den har varit det i alla fall.. men det hänger säkert kvar massa onda saker där inne som vill skrämmas och mörda.. aaaaa... Livrädd.. får se om jag kan sova.. Annars så ringer jag till Tobbe, det va ju ändå dom som skrämde upp mig och då får han ta konsikvesnerna.. :D hehe..

Nej nu blir det harry potter och sen sova.. mmmm...

Funderingar..

Ja det har man ju en massa, en del av dom försvann igår, tack vare en inderbar viss person.. thanks. Men sen så kommer det komma lite andra jobbiga saker i mitt liv.. vill inte säga för mycket innan allt är bestämt och klart.. vill inte att en del personer får höra det från andra håll innan jag hunnit berätta det själv..

Pappa va här igår och hälsade på.. vi diskuterade lite framtid och tittade på framtiden också.. sen åt vi pizza. Gott. :D Inte varje dag man käkar sen lunch med sin far.. Kul att träffa han..

Sitter på jobbet och gör som vanligt ingenting. Har kund halv fyra vilket känns som väldigt långt kvar till.. Får hoppas att det blir ändring snart.

Jonas kommer ikväll och hälsar på lite.. ska bli kul, det va ett tag sen man såg honom. Han kommer och lämnar lite filmer and stuff och sen så ska han bli lite klippt och färgad.. Ska va hundvakt samtidigt så det blir full rulle ikväll.. Måste hinna med stallet också bara :D

Ha de..

Ny blogg

Har skaffat en ny blogg.. där jag kommer skriva om Affe i största allmänhet..

ArabianFlame.blogg.se

Lincer

Jahaopp då har man fått sina första lincer nu då. Linc tränar just nu. Kommer att ha de här lincerna i en vecka.. Sen ska jag tillbaka och se så dom passade och sen kommer jag få månadsvis. Jag kommer börja med att ha dom bara på dagarna.. sen kanske jag går över på månadslincer, såna man inte tar ur på natten. Byter dom bara en gång i månaden.

Det går inte att varken skicka sms eller ringa från min mobil för tillfället..De säger att jag inte betalat fakturan vilket jag gjort, men de säger att det kan ta några bankdagar innan pengarna är inne hos dom.. Sååå det betyder att jag kommer vara utan mobil en tid. Fast folk kan ju fortfarande skicka och ringa till mig. Men jag kan inte besvara sms bara.. eller ringa upp... IRRITERANDE.
Så vill ni fråga något så får ni antingen ringa eller kolla om jag är online på msn och om jag sitter där också vill säga.. är oftast online men inte vid datorn. Så tro på vad som står när det står inte vid datorn osv.. för det stämmer.

Sitter på jobbet och väntar på min kära mor som ska komma och färga sig hos mig idag. Hon kommer till fyra.

Framtiden börjar se ljusare ut nu.. Pappa kommer och ska inspektera den imorgon.. :D hehe.. han ser positivt på min framtid. :D Ska bli kul..

Ha de..

Biten och misshandlad

Jaaa då har Affe fått byta hage.. Satelit va inte så snäll mot han i slutet och han har mycket bitmärken på baken.. Som inte alls ser trevligt ut. Nu går han med William. Och idag när jag kom så hade han fått nya bitmärken.. PUST. men jag kanske ska ge det några fler dagar.. De har bara gått ihop sen i lördags morse. Men jag är ju som sagt så rädd för att han ska bli biten över ryggen så det inte går att träna och rida, eller att han blir spakad på nåt ben eller nåt. Men lugnar det sig inte så får vi gränsa av så får han gå själv. Fast han har ju de andra runt omkring sig hela tiden men inte i samma hage för han kan inte ha det såhär.. Han e fan misshaldlad. Stackarn..

Hans skor har slipats ner HUR mycket som hellst.. Inte mycket kvar nu och han ska egentligen inte skos förens v22 men det kommer inte håla tills dess.. Han har börjat ömma lite nu eftersom skona inte sitter som de ska heller.. Och skyddar ju inte precis mot sten och sånt.. De är påväg att gå av.. Så vi måste komma på en annan lösning, för jag kan inte sko han varje månad.. det har jag inte råd med.. Men han sa att han hade lite ideer.. Man kan tydligen svetsa skorna så ska de vara mer slit starka.

Nej nu ska jag ge mig klockan är mycket..

Puss å hej

56 km/h

Idag har jag jobbat hela dagen fram till fyra. Sen va det ut i solen.. Guud vilket skönt väder det har varit.. och lika fint i helgen ska det bli.
Va hos mamma innan och grillade och plockade ur dubben i däcken. Eller ja.. jag och mamma plockade av däcken och morgan plockade ur dubben. Jag gjorde ett däck men det tog så lång tid för mig så morgan tog över sen :D Annars hade jag väl stått där än skulle jag tro. :D
Sen va jag ut till Affe... Det väntades ingen vacker syn när jag kom dit. Han har blivit jätte biten och trampad. Hade hela rumpan full i bitsår och sen hade någon trampat honom på ena bakhasen och ballen. Så det va visseligen bara ytliga sår, men tänk om de biter han över ryggen då kan jag se mig om i himlen att kunna träna till A9. Så imorgon ska han få byta kompis. Han ska gå med William istället. Han är mycket snällare än de han går med nu.
Kollade så han inte va halt eller nåt men det va han inte. Så vi tog oss en liten galopp runda på 5 km. Då provade jag hur fort han kunde galoppera och vi kom upp i 56 km/h. Tänk vad den lilla hästen han galoppera fort.. Det kan man inte tro när man ser honom. :D

Nu sitter jag i alla fall hemma och svalkar ner lägenheten genom att han balkongen öppen och ett fönster. Så det blir lite korsdrag.. Fast det blåser inget, men lite genom strömning blir det i alla fall.. Tänkte ta mig lite kräm här snart och kolla på ett avsnitt med Grace Anatomy och sen tänkte jag läsa några kapitel i Harry Potter och den flammande bägaren och sen ska jag sova.. Ska upp klockan sju och släppa ut hästarna.. Kanske passar på att rida då också.. Sen blir det storfors. Ska permanenta Ulla och klippa Eva-Lena och Helena.. Sen kanske jag åker och hälsar på lite andra speciella människor :D Who knows?

Nej nu blir det kräm

Trött trött trött

Är så trött hela tiden.. tror det kan vara vätskebrist för jag har ont i huvudet också.. pust..
Finns en massa saker jag är trött på också.. och blir trött på också såklart.. ALDRIG kan det va något som är bra.. men det är väl så förbannat likt mitt liv. Alltid.. Så fort man trot att det är påväg ovh faktiskt ordna upp sig med det mesta så.... nee... och så blir det strul. Det verkar som om vad jag än gör så sårar jag någon. Tacka vet jag Affe.. han gör mig aldrig beviken.. förutom när han är skadad eller nåt men det är ju inte hans fel.

Hade bara ett par kunder på förmiddagen idag så jag tog ledigt resten av dagen. Fick min martingal idag också.. SÅååå fin. :D måste ut och prova den idag :D så det blir lite ute ritt i det vackra vädret. Gött.
Rider ju inte dressyr med martingal.

Städa upp lite här hemma för en stund sen, det såg förjävligt ut.. SOM VANLIGT det också.. Jag fattar inte vart allt kommer ifrån och hur det hamnar på golvet, i soffan och i köket.. Det bara helt plötsligt ligger där, och hur disken kommer ner i diskhon skritig det har jag inte heller någon förklaring på.. Den baraär ett berg helt plötsligt.. Men det är väl så det är.. när man drar på allt hela tiden, tänker äsch jag tar den sen.. Men sen kommer aldrig.. Jo kanske ett par veckor senare. Och varje gång jag har städat grundligt så tänker jag, nej nu ska jag skärpa mig och ta saker på en gång så blir det inte så stökigt oc¨h så mycket disk jämnt. Men jag är tillbaka i samma gamla träsk om igen..

Nej nu ska jag till stallet..

Ha de..

                                                                                  
                                                                               Affe är mitt allt här i livet

Malin va hemma..

I helgen kom Malin hem. På fredagen. Hon kom förbi och hämtade mig här i kristinehamn och tog med mig till storfors. Vi va hemma hos Olah och glodde på film. Stoffen va där också.. Va uppe till halv fem typ.. Fast Malin somnade vid ett, två typ :D hehe.. Men det va mys, massa snack och film. Tröttheten gick över frammåt tre. :D

Lördagen började med att Alexandra kom till krostinehamn och hade sobra med sig. Vi red 1.4 mil. Halv två kom jag hem och duschade och kvart över två kom tobbe och hämtade mig, vi skulle på dop. Fast vi kunde inte vara kvär sålänge eftersom jag skulle ta in hästarna vid fem.

Efter att jag kom hem därifrån så va det bara hem och byta om och sen skjutsade Tobbe in mig till Kga.. Skulle ju ut på kvällen då. Så jag kom till karlskoga runt sex halv sju. Blev lite för full det kvällen och mådde skit dagen efter. Erica och Anton kom och hämtade mig i storfors dagen efter.. Jag va SKIT bakfull.. Åkte till kristinehamn och till mamma.. Åt lite sen klippte jag Anton sen tog jag en filt och la mig på gräsmattan och somnade..

Tobbe ringde och kollade vad jag gjorde efter ett par timmar och frågade om jag ville med och hämta han båt. Klart jag följde med. Bättre att komma upp på benen tillslut. Åkte och åt och sen hämtade vi Jocke och åkte ut och hämtade båten. Sen när vi kom till stan igen så åkte jag till stallet och sen åkte jag till storfors igen. Fick lite mat hos Klicken. De åt hasselbagspotatis och lövbiff.. :D Det va gott men det gick trögt.. Sen åkte vi hem till Olah igen och tittade på film..

Idag så är jag bra igen, fast lite seg e jag.. Blir så sent om kvällarna jämnt.. men idag så ska jag i säng tidigt..
Skulle egentligen städa nu idag när jag kom hem.. MEN det va jag för trött för att göra tydligen.. usch på mig. Meeenn då får jag helt enkelt göra det imorgon vare sig jag vill eller ej.. Så e det..

Ne nu ska jag glo runt lite mer på nätet..
Ha de

RSS 2.0