Träna träna träna

Star och jag är i full gång med våran träning. Vi rider dressyr, distans och hoppar lite grann också.. Alltså en väldigt allsidig träning. 
Idag va det distans träning på schemat. Jag hade tänkt att rida ganska fort och kort. Så vi red 1.3km och snittade 18km/h. Star tyckte verkligen det va skit kul att få komma ut och galoppera av sig lite :)
Imorgon så är det min medryttare Ida som ska ha honom så jag ska försöka hinna med att städa lite hemma så tänkte jag. Börjar jobba 13:30 så det finns lite tid till det :)

Nu är det bara en vecka kvar till A9 ritten. Ska bli så kul att se alla ekipagen som kommer dit. Jag ska vara skrivare i grinden till de nationella klasserna. Men man är ju verkligen där det händer. :) Förra året så satt jag i mål och det va inte alls lika kul.. för där ser man ju bara när de går i mål, inte hur det går för dom i grinden och så. :)

Nästa tävling för Star blir sydnärke om allt går som planerat.. Jobbar egentligen den helgen.. men jag håller på att försöka byta bort den. Han skulle ju gått nu i helgen egentligen. Men jag jobbar då också och kunde inte byta bort tyvärr.
Har inte bestämt om jag kommer rida själv eller om Kicka ska få rida :) Det va ju så himla kul att hinka sin egen häst. För rider jag själv kommer det nog bara bli en 50km.. TROR JAG.. :)
Får se när det närmar sig mer.. Beror lite på vad jag kommer få i lön också.. man ska ju ha råd till det också.

Nej nu ska jag kolla lite på tv sen blir det sängen.. känner att inlägget blev lite flummigt.. det är bara för att jag kollar på tv samtidigt.. :)

Ha de bra..
Krraamm

RSS 2.0